TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Yıldızkent Ortaokulu

Kas

Yıldızkent Ortaokulu ailesi olarak 24 Kasım öğretmenler gününü heyecan ve mutlulukla kutladık. Başta baş öğretmenimiz Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

6. sınıf öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri münazara etkinliğiyle fikirlerini savunma, topluluk önünde konuşma, ikna etme, özgüven ve girişimcilik değerlerini yaparak yaşayarak içselleştirdiler. Keyifle geçen etkinliğimizde öğrenciler birbirleriyle saygı çerçevesinde fikirlerini tartışmanın önemini de anlamış oldular. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz yenilenmeye devam ediyor. Öğrencilerimizin yükünü hafifletmek için her sınıfa kitaplarını koyabilecekleri dolaplar takıldı. Yapım maliyetine katkı sağlayan Hakan plastik, okul aile birliği ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Merkezi yapılan çalışmalar okulumuz zümreleri tarafından sınıf ve şube bazlı görüşülmüştür.

Ock

Okulumuzda yapılan geleneksel sanat örnekleri çalışması yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda bulunan tavuklara barınma alanları oluşturulmuştur.

Haz

2021 Türkiye Okul Sporlari Online Satranç Turnuvası Yarı Finali Yıldız Kızlar kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Ezel ÖZGÖR Türkiye 2.si olmuştur. 2021 Türkiye Okul Sporlari Online Satranç Turnuvası Yarı Finali Küçük Kızlar kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Erem AYDIN elemeleri geçerek finalde yarışmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve ilgili öğretmenimiz Okan HAZAR'ı tebrik ediyoruz.

Haz

23 Nisan-Tekirdağ Kodluyor Oyun Programlama Yarışması ortaokul kademesinde öğrencilerimiz Enes Güler ve Yiğit Tuğra Güngör yaptıkları oyun ile Tekirdağ birincisi, Emre Gürcan ise Tekirdağ ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve ilgili öğretmenimiz Caner ARSLAN'ı tebrik ediyoruz.

Nis

21.04.2021 tarihinde hayata gözlerini yuman değerli öğretmenimiz Fatih Korgancı, ailesi ve sevenleri için sıradan bir insandan fazlasıydı...İş ahlakı, örnek davranışları bundan sonraki çalışmalarımızda hep odak noktamız olacak; güler yüzü her daim aklımızda kalacaktır. Yıldızkent ailesi olarak adını her zaman saygıyla ve minnetle anacağız. Nurlar içinde uyu güzel insan!